x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Cred că noul slogan al PSD e 'Bagă-i în dubă' sau 'Vine duba'

Orban: Cred că noul slogan al PSD e 'Bagă-i în dubă' sau 'Vine duba'

11 Mar 2018   •   13:17
Orban: Cred că noul slogan al PSD e 'Bagă-i în dubă' sau 'Vine duba'

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că sâmbătă Congresul PSD nu a fost unul al unui partid democratic şi a apreciat că noul slogan al social-democraţilor este "Bagă-i în dubă" sau "Vine duba".

 

"În Cartea Neagră elaborată de PNL veţi vedea toate răspunsurile la poveştile vânătoreşti de pe lacul Belina pe care ni le spune preşedintele PCR, pardon, PSD. Am văzut ieri un congres - al 15-lea Congres PCR, nu congresul unui partid democratic din România. Cred că noul slogan al PSD e 'Bagă-i în dubă' sau 'Vine duba'. Am avut, practic, un eveniment la care cetăţeanul nu a putut să vadă decât din stradă, garduri, lanţuri de poliţiştii locali, jandarmi", a afirmat Orban duminică, după şedinţa Biroului Politic Naţional.

Potrivit lui Orban, "cetăţenii au fost împiedicaţi să circule pe domeniul public".

'Practic, Bucureştiul a fost confiscat, zona din Bucureşti - şi tot domeniul public din zona respectivă - a fost confiscată de PSD. Din păcate, Jandarmeria şi Poliţia Locală au fost transformate în instrumente de luptă a PSD împotriva cetăţenilor. Nu putem accepta ca un partid în anul 2018 să se comporte în asemenea hal cu cetăţenii", a adăugat Orban.

AGERPRES

×