x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre lupta din PNL: Diriginta băiatului meu, dată afară după o postare a Alinei Gorghiu

Orban, despre lupta din PNL: Diriginta băiatului meu, dată afară după o postare a Alinei Gorghiu

14 Sep 2021   •   19:32
Orban, despre lupta din PNL: Diriginta băiatului meu, dată afară după o postare a Alinei Gorghiu
Sursa foto: Hepta

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că diriginta băiatului său a fost dată afară din poziția de inspector școlar general al județului Argeș în urma unei postări a Alinei Gorghiu. Măsura a fost luată din cauza luptei interne pentru președinția PNL, mai spune Orban.

Președintele Ludovic Orban a declarat că fosta dirigintă a fost înlocuită din funcția de inspector școlar deși este un bun profesionist.

Totul s-a întâmplat cu știința ministrului Educației, a adăugat liderul PNL.

„Inspectoarea școlară generală din Argeș a fost dată afară. Diriginta băiatului meu, și ministrul Educației știa asta, diriginta băiatului meu când el era la un liceu în București, un profesor excepțional și un inspector școlar general excepțional, a fost dată afară după o postare a Alinei Gorghiu care nu știu ce a reclamat și domnul ministru al Educației s-a executat instant”, a spus Ludovic Orban.

Președintele PNL crede că de vină este lupta politică din interiorul partidului.

„Eu nu cred că este normal ca președintele PNL să fie atacat de unii dintre colegii săi mai rău decât a fost atacat de PSD... 25 septembrie este o zi esențială pentru PNL... Aveți de ales între a fi sau a nu fi PNL”, a precizat Orban.

Declarațiile au fost făcute în timpul discursului ținut de președintele PNL în fața membrilor partidului din județul Vâlcea.

Marți, Ludovic Orban s-a aflat în Vâlcea pentru a-și prezenta moțiunea cu care va candida la alegerile din cadrul PNL de pe 25 septembrie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban