x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre posibila excludere din PNL: Cât de nerușinat să fii?

Orban, despre posibila excludere din PNL: Cât de nerușinat să fii?

11 Noi 2021   •   08:31
Orban, despre posibila excludere din PNL: Cât de nerușinat să fii?

Fostul președinte PNL, Ludovic Orban, a comentat posibila excludere a sa din partid: „Le stau ca un cui în talpă”.

Ludovic Orban a lansat un atac la fostul vicepremier din Guvernul pe care l-a condus, Raluca Turcan, în prezent ministru al Muncii, după ce aceasta a spus că „a predat PNL în brațele PSD”

„Această expunere o caracterizează foarte bine pe doamna Raluca Turcan. Cât de nerușinat să fii? Cât de mincinos să fii, cât de lipsit de respect față de oameni, să le insulți inteligența cu astfel de afirmații. Eu m-am dezafiliat din Grupul Parlamentar PNL în semn de protest tocmai pentru deschiderea negocierilor cu PSD. (...) Cîțu nu mai are nicio legitimitate”, a spus Orban la Realitatea Plus.

Acesta a precizat că cei care sunt în actuala conducere a PNL ar fi vrut de mai mult timp să îl excludă, dar nu le-a dat voie Klaus Iohannis.

„De mult, eu cred că au vrut (să îl excludă – n.r.), dar nu le-a dat voie până acum Iohannis să mă dea afara ca să nu mă victimizeze. (...) Ei își doresc să scape de mine, că le stau ca un cui în talpă”, a spus Orban.

O decizie despre excluderea lui Ludovic Orban din PNL se va lua vineri, a declarat, miercuri, președintele PNL, Florin Cîțu.

(sursa: Mediafax)

×