x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre relația pe care o are cu Iohannis și Cîțu. „Mai mult eu sun”

Orban, despre relația pe care o are cu Iohannis și Cîțu. „Mai mult eu sun”

21 Sep 2021   •   06:52
Orban, despre relația pe care o are cu Iohannis și Cîțu. „Mai mult eu sun”
Sursa foto: Hepta

Președintele PNL Ludovic Orban a spus că vorbește cu premierul Florin Cîțu și cu președintele României, Klaus Iohannis. Întrebat dacă practică golful, Orban a spus că este ocupat.

Întrebat, luni seara, la Realitatea Plus, cât de des vorbește cu președintele României, Klaus Iohannis, președintele PNL, Ludovic Orban a spus: „Comunic cu președintele Iohannis. (...) Am comunicat și în această perioadă. Știți foarte bine că nu răspund la asemenea întrebare”.

Întrebat când a vorbit ultima dată cu premierul Florin Cîțu, contracandidatul său la șefia PNL, Orban a răspuns: „Comunic și cu domnul premier, ultima dată la Consiliul Național. Am comunicat la Biroul Politic Național și ne-am întâlnit la Târgu Mureș și la Congresul UDMR și ulterior am fost împreună la filiala PNL Mureș, unde Florin Cîțu și-a prezentat moțiunea”.

Ludovic Orban a fost întrebat dacă este sunat de premier, iar președintele PNL a spus că mai mult el este cel care inițiază apelul.

„Mai mult eu sun. Sunt omul care totdeauna dau sfaturi bune și nu sun oamenii degeaba. Sun că am un motiv, nu un motiv personal, ci este un motiv care ține de interesul partidului sau de interesul public”, a spus Orban.

Președintele PNL a fost întrebat și dacă practică golful, așa cum a îndemnat președintele Klaus Iohannis.

„Sunt om ocupat, nu practic golful. De dimineaţă până seară sunt în activitate. Golful presupune să ai un venit mare, peste medie şi presupune să ai şi timp ca să joci golf. Până nimereşti găurile alea de pe traseu, de pe pajiştile alea îţi ia un timp destul de îndelungat”, a spus Orban.

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, sâmbătă, la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” de la clubul de golf din comuna Pianu, județul Alba, și a spus că golful se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulți români să descopere acest sport, care oferă multe satisfacții. La rândul său, premierul Florin Cîțu a fost la Vama Veche.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban florin citu klaus iohannis