x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Excluderea lui Cataramă a avut la bază delictul de opinie

Orban: Excluderea lui Cataramă a avut la bază delictul de opinie

21 Aug 2018   •   06:25
Orban: Excluderea lui Cataramă a avut la bază delictul de opinie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că decizia de a-l exclude din partid pe prim-vicepreşedintele Organizaţiei PNL Sector 2 Viorel Cataramă a avut la bază "delictul de opinie", arătând că este problema acestuia dacă depune plângere penală.

 

"E problema lui. Delictul de opinie este pedepsit conform statutului atunci când un membru nu respectă deciziile, atacă sistematic deciziile partidului, preşedintele partidului. Ce s-ar întâmpla dacă s-ar da liber la înjuratul preşedintelui partidului? (...) Nimeni nu este împiedicat să se exprime în cadrul partidului, partidul este deschis dezbaterilor, orice membru poate să exprime orice fel de opinie. Păi dacă te duci pe televiziuni (...) ca să îţi ataci colegii de partid, să ataci orice decizie a partidului, înseamnă că nu te simţi bine în partidul respectiv", a afirmat Ludovic Orban, la un post de televiziune. 

El a susţinut că "aşa e normal", ca Viorel Cataramă să fie exclus din PNL. 

"În niciun caz, în PNL nu-şi au locul aceia care îşi atacă colegii, care nu respectă deciziile partidului, aceia care îşi permit, în loc să se ocupe de activitatea fundamentală a PNL, de promovarea ideilor liberale, de opoziţie faţă de PSD şi de majoritatea guvernamentală, se ocupă cu înjuratul colegilor de partid - înseamnă că nu le place în interiorul PNL", a adăugat Orban. 

AGERPRES

×