x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Nu am cunoștință de altă revocare a unui ministru

Orban: Nu am cunoștință de altă revocare a unui ministru

12 Iul 2021   •   20:54
Orban: Nu am cunoștință de altă revocare a unui ministru

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că nu are cunoștință de vreo altă revocare a unui ministru al Guvernului Florin Cîțu și s-a declarat mulțumit de activitatea miniștrilor, chiar și de „miniștrii care au fost în poză” și îl susțin pe Cîțu să fie șef la PNL.

Întrebat, după ședința coaliției, dacă va mai fi și un alt ministru remaniat, după Alexandru Nazare, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că nu are cunoștință de altă revocare și că el este mulțumit de activitatea miniștrilor.

„Nu am cunoștință de vreo altă revocare a unui ministru, nici din PNL, nici din formațiunile politice componente ale coaliției și repet declarația pe care o dau de foarte mult timP: eu sunt mulțumit de activitatea miniștrilor PNL și nu am niciun fel de motivație pentru a susține remanierea vreunui coleg. Și vă spun lucrul acesta și despre miniștrii care au fost în poză”, a spus Orban.

Întrebat dacă susține în continuare că nu a fost consultat de premierul Florin Cîțu în privința remanierii ministrului Finanțelor, Alexandru Nazare, Ludovic Orban a răspuns: „V-am spus că nu am fost de acord. Din punctul meu de vedere nu a existat niciun motiv pe care eu să îl iau în calcul pentru ca ministrul Alexandru Nazare să fie remaniat”.

El a precizat că rezultatele activității lui Alexandru Nazare s-au văzut prin date precise, obiective și concrete, enumerând raintingul de țară, execuția bugetară, creșterea încasărilor la buget, programul de digitalizare, de conectare a caselor de marcat la serverele ANAF, de programul e-facturare și alte obiective îndeplinite de Nazare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban