x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Partidul lui Orban vrea o alianță de centru-dreapta cu USR și PMP pentru alegerile din 2024

Partidul lui Orban vrea o alianță de centru-dreapta cu USR și PMP pentru alegerile din 2024

de Redacția Jurnalul    |    31 Oct 2023   •   19:45
Partidul lui Orban vrea o alianță de centru-dreapta cu USR și PMP pentru alegerile din 2024
Sursa foto: Lucian Alecu

Consiliul Național al partidului Forța Dreptei, condus de fostul premier liberal Ludovic Orban, a decis să declanșeze demersurile pentru constituirea polului de centru-dreapta, alături de USR și PMP.

„Forța Dreptei este decisă să participe la construcția alianței de centru-dreapta, alături de USR și PMP”, transmite, marți, Forța Dreptei într-un comunicat de presă.

Decizia a fost luată de Consiliul Național al Forței Dreptei, considerând că această construcție este „alternativa politică de care România are nevoie”.

„În cadrul reuniunii Consiliului Național desfășurate luni la București, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu președintele USR și președintele PMP, inițierea oficială a discuțiilor pentru constituirea alianței de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024”, potrivit comunicatului citat.

Totodată, Consiliul Național a validat componența echipei desemnate de Biroul Politic Național pentru a purta discuții cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: orban usr Forța Dreptei