x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paleologu: Regret că a trecut moţiunea, USL trebuie să-şi asume guvernarea

Paleologu: Regret că a trecut moţiunea, USL trebuie să-şi asume guvernarea

27 Apr 2012   •   12:42
Paleologu: Regret că a trecut moţiunea, USL trebuie să-şi asume guvernarea

Deputatul PDL Teodor Paleologu a declarat ca regreta ca motiunea de cenzura a fost adoptata de Parlament si a aratat ca, in acest context, USL ar trebui sa-si asume guvernarea si sa "nu umble cu cioara vopsita".

"Imi pare foarte rau pentru ca Mihai-Razvan Ungureanu nu merita acest lucru negativ. Mihai-Razvan Ungureanu, se vede si in sondaje, este un om foarte apreciat de opinia publica. Din acest punct de vedere regret nespus acest lucru. Sunt mandru ca am vorbit dupa el si am fost alaturi de el in aceasta zi", a spus Paleologu, potrivit Agerpres. El a precizat ca USL ar trebui sa-si asume guvernarea.

"In ceea ce priveste ceea ce va urma important este ca USL si Victor Ponta, in mod special, sa nu umble cu cioara vopsita. Daca au avut o majoritate in Parlament sa-si asume guvernarea si sa demonstreze ca pot face in sapte luni ceea ce au reprosat Guvernului ca nu a reusit sa faca in doua luni, desi Mihai-Razvan Ungureanu a facut foarte bine ca prim-ministru si acest lucru se vede si din aprecierea opinei publice", a afirmat democrat-liberalul, care nu crede ca Emil Boc ar trebui sa demisioneze de la conducerea PDL.

"PDL sa se pregateasca de alegeri (n.r. locale) si sa castige in noiembrie", a conchis Paleologu.

×