x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paleologu vrea porumbei pacifişti pe sigla PDL

Paleologu vrea porumbei pacifişti pe sigla PDL

05 Mai 2011   •   19:46
Paleologu vrea porumbei pacifişti pe sigla PDL

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a propus două variante de siglă a formaţiunii democrat-liberale, pe care erau desenate un porumbel şi o porumbiţă.

Paleologu a arătat două planşe pe care erau desenate variantele pe care deputatul democrat-liberal le propune pentru modificarea siglei PDL. Pe una dintre aceasta erau desenaţi doi porumbei, iar pe cea de-a doua o pereche de porumbei purtând în gheare o ramură de măslin.

"Domnul Berceanu a avut aceste propuneri cu porumbelul. Priviţi! Aceasta este o variantă a siglei PDL cu doi porumbei deasupra. Eu ştiu care este porumbelul şi care este porumbiţa. Dvs. ştiţi?", le-a spus Paleologu democrat-liberalilor doljeni.

Fostul ministru al Culturii  a continuat prezentarea celei de-a doua planşe, pe care era desenată o pereche de porumbei cu o ramură de măslin.

"Pe asta a făcut-o fiul meu şi îi sunt recunoscător pentru asta. E fără culorile partidului şi e foarte relaxată, întrucât este nevoie de pace multă în partid". Aceasta are şi o ramură de măslin. I-o las domnului Berceanu", a explicat Theodor Paleologu.

"Abia aştept să-l văd pe domnul Berceanu, pentru că am lucrat serios la cele două variante şi sper că vor avea succes, pentru că tot se vorbeşte de rebranduirea partidului", a mai spus el.

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a ajuns la Craiova pentru a-şi prezenta moţiunea cu care va candida la şefia partidului la Convenţia Naţională din 14 mai.

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, 12 februarie, la Craiova, referindu-se la aspiraţiile la o funcţie de conducere în partid ale lui Teodor Baconschi, că e ca şi cum ai vrea să fii şef la asociaţia crescătorilor de porumbei când încă nici n-ai ajuns la faza în care deosebeşti porumbeii de porumbiţe.

×