x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pambuccian: Din punctul nostru de de vedere, dezirabilă e ideea neschimbării premierului

Pambuccian: Din punctul nostru de de vedere, dezirabilă e ideea neschimbării premierului

15 Feb 2011   •   20:02

Liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a declarat că i-a transmis preşedintelui că dezirabil este un premier politic, dar şi mai dezirabilă este ideea de a nu schimba premierul, iar şeful statului a luat act de acest punct de vedere, informeaza Mediafax.

"I-am spus că, din punctul nostru de vedere, dezirabil este un premier politic, dar, şi mai dezirabilă este ideea neschimbării premierului. (...) Nu trăim vremuri normale, criza globală se va adânci. România a reuşit să se stabilizeze puţin, dar lucrul acesta trebuie să-l faci combinând acţiunea care ţine de tehnica economică cu cea care ţine de aspectul social. Un tehnician nu face faţă vremurilor pe care le trăim, el ar conduce guvernul la fel ca un manager o multinaţională. Un guvern de tehnocraţi funcţionează doar pe vremuri banale, pliciticoase", a arătat Pambuccian.

Liderul minorităţilor a adăugat că "e nevoie de un om politic care să reuşească să negocieze între componentele unei alianţe cu interese diferite".

Întrebat ce i-a răspuns Traian Băsescu la argumentele expuse, Varujan Pambuccian a răspuns: "A luat act".

×