x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paranormal Băsescu: "Oprescu locuieşte într-o casă cu o stafie a trecutului"

Paranormal Băsescu: "Oprescu locuieşte într-o casă cu o stafie a trecutului"

04 Iun 2008   •   00:00

19:43 ● Traian Băsescu a declarat la Realitatea TV, că problema nu este dacă Sorin Oprescu a participat la mineriade, ci că locuieşte în casă cu o stafie a trecutului şi asta îl face să nici nu se desprindă de Ion Iliescu.



Traian Băsescu a declarat la Realitatea TV, că problema nu este dacă Sorin Oprescu a participat la mineriade, ci că locuieşte în casă cu o stafie a trecutului şi asta îl face să nici nu se desprindă de Ion Iliescu.

Şeful statului a susţinut, făcând aluzie la informaţiile conform cărora tatăl lui Sorin Oprescu a fost general de Securitate, că "cei mai răi sunt copiii stafiilor", iar "Oprescu locuieşte în casă cu o stafie a trecutului (...) şi asta îl face să nici nu se desprindă de Ion Iliescu".

Întrebat dacă este de părere că ar trebui introdusă o regulă potrivit căreia copiii trebuie să răspundă de greşelile părinţilor, Băsescu a răspuns: "Nu, să nu fie vinovaţi, dar să nu fie nici ipocriţi. Eu am aflat zilele acestea că generalii de Securitate au făcut foarte bine, domnule".
"E incorect (să blamezi copiii pentru greşelile părinţilor - n.r.), dar nu veni să dai lecţii. Eu asta cer", a declarat preşedintele.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic