x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Partidele româneşti din Harghita solicită conducerii USL din judeţ realizarea unei alianţe electorale

Partidele româneşti din Harghita solicită conducerii USL din judeţ realizarea unei alianţe electorale

de Anna Kovacs    |    09 Apr 2012   •   11:04
Partidele româneşti din Harghita solicită conducerii USL din judeţ realizarea unei alianţe electorale

Tinand cont de specificul judetului Harghita, conducerile filialelor judetene ale PDL, UNPR, PRM, PNTCD si PER invita conducerea USL din judet la discutii in vederea constituirii unei aliante electorale romanesti, pentru obtinerea a cat mai multor mandate de consilieri judeteni, dar si a unor mandate de consilieri locali.

Potrivit unui comunicat comun de presa remis luni, partidele romanesti din Harghita au lansat o invitatie conducerii USL Harghita sa se aseze la discutii in vederea constituirii unei aliante electorale romanesti. 'Facem acest apel catre toti cei care simt si gandesc romaneste, intrucat suntem convinsi ca doar astfel romanii vor fi cat mai bine reprezentati la aceste nivele, dar si ca numai impreuna vom putea rezolva problemele cu care se confrunta romanii din Harghita', se mentioneaza in comunicat.

Presedintele UNPR Harghita, Claudiu Sere, ne-a declarat ca, in judetul Harghita, trebuie sa se depaseasca unele orgolii personale ale anumitor lideri politici, sa se aiba in vedere interesul national, in principal interesul romanilor care trebuie sa fie deasupra oricarui interes de grup sau a oricarei doctrine politice. 'In Harghita, indiferent de nume, indiferent de partid, trebuie sa avem in vedere doar interesul national si interesul romanilor din acest judet, mai ales ca de ani buni de zile acestia sunt foarte slab reprezentati la aceste nivele, fapt pentru care, daca simti si gandesti romaneste, trebuie sa faci in principal politica romanilor, dupa aceea politica partidului. Cine nu intelege acest aspect atunci nu are ce cauta in politica!', a conchis presedintele UNPR Harghita.

×