x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL își consolidează prezența în Spania

PUSL își consolidează prezența în Spania

de Redacția Jurnalul    |    11 Dec 2023   •   18:44
PUSL își consolidează prezența în Spania

Umaniștii din Spania s-au întâlnit cu europarlamentarul Maria Grapini, coordonator al diasporei pentru PUSL, întâlnire în cadrul căreia au fost stabilite noi modalități de colaborare între comunitățile din Spania și cele din România.

În același timp, umaniștii din Spania și-au ales liderii organizației de tineret, respectiv Alexandra Ioana Chiforeanu în funcția de președinte, Carla Mihalache în funcția de vicepreședinte, respectiv Claudia Costin în funcția de secretar executiv.

Umaniștii au adus și un omagiu victimelor atacului terorist din 2004, atunci când 16 români s-au numărat printre victime.

Alături de Maria Grapini s-au aflat și Claudiu Traian Covaciu, liderul PUSL Spania, respectiv Florentin Chiforeanu, liderul PUSL Constanța.

„Am avut bucuria de a mă întâlni cu români care locuiesc în Spania. Sunt patrioți, nu și-au uitat țara și nici noi nu trebuie să-i uităm. Și m-am bucurat foarte mult să aud cuvinte de laudă la adresa românilor, din partea autorităților din Spania”, a punctat Maria Grapini.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×