x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paruiala politică Udrea - Macovei

Paruiala politică Udrea - Macovei

20 Dec 2013   •   12:50
 Paruiala politică Udrea - Macovei

Elena Udrea o acuză pe Monica Macovei ca "nu are principii". Trompeta lui Traian Băsescu reia refrenul criticilor la adresa europarlamentarei care ar dori un loc eligibil pe listele PDL pentru a-și reînnoi mandatul la Bruxelles în 2014.

Udrea a spus într-o emisiune la televiziunea unde este abonata ca "Monica Macovei a demonstrat că nu are principii" pentru că vrea un loc pe liste după ce l-a criticat dur pe Vasile Blaga, președintele PDL. Udera a ținut să sublinieze că ea nu l-a criticat niciodată în această maniera pe Blaga.

Între Udrea și Macovei relațiile sunt de gheață, mai ales după ce Traian Băsescu  a spus despre fosta ministreasă a Justiției că ar fi bună de candidat la președinție, aceeași nominalizare fiind dorită și de Elena Udrea. Gelozia politică dintre cele două "dive" cunoaște o nouă escaladare în condițiile în care intrarea pe locurile eligibile ale PDL naște o concurență acerbă din cauza șanselor mici ale partidului.

Udrea a invitat-o în acest context pe Macovei să candideze ca independent la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor. Soluția independenței a fost utilizată de Elena Băsescu -Eba- dar ea a reușit cu "zeciuiala" impusa în PDL la vot. Macovei s-a arătat întristată de criticile recente care i-au fost aduse de Traian Băsescu, dar nu a reacționat încă la atacul Elenei Udrea.

Macovei este în declin de imagine accentuat după ce familia ei a pierdut în instanță vila în care a copilărit și Jurnalul Național a descoperit că tatăl ei, Vasile Gherghescu, colonel , angajat la Consiliul de Stat, a fost decorat de Nicolae Ceaușescu în 1971 cu  ordinul Steaua Republicii Socialiste România. (VEZI  MONICA MACOVEI, BIOGRAFIE LA SECRET] . G. G.

×