x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Patriciu Achimaş Cadariu a explicat de ce a DEMISIONAT

Patriciu Achimaş Cadariu a explicat de ce a DEMISIONAT

09 Mai 2016   •   15:15
Patriciu Achimaş Cadariu a explicat de ce a DEMISIONAT

Ministrul demisionar al Sănătății, Patriciu Achimaş Cadariu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a demisionat din cauza unor diferențe de abordare.

„În această dimineață am avut o discuție cu premierul Dacian Cioloș. Există diferențe de abordare, motiv pentru care am decis să-mi înaintez demisia. Principala noastră preocupare o reprezintă siguranța pacienților în condițiile repectării legii, De aceea, am ales să facem analizele care puteau fi făcute cel mai rapid”, a explicat Patriciu Achimaş Cadariu .

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a demisionat din funcţie, potrivit surselor oficiale. Demisia vine în contextul în care ministerul a fost lovit în ultima perioadă de mai multe scandaluri din cauza problemelor din spitale. După criza bebeluşilor infectaţi cu bacteria ucigaşă, acum vorbim despre scandalul dezinfectanţilor diluaţi. Patriciu Achimaş Cadariu a ales să plece chiar în ziua în care premierul Dacian Cioloş a chemat la Guvern mai mulţi specialişti pentru a rezolva problemele din sănătate.

×
Subiecte în articol: patriciu achimas cadariu