x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PDL caută prin SONDAJ vinovaţii pentru pierderea alegerilor. Avertismentul lui Blaga către filiale

PDL caută prin SONDAJ vinovaţii pentru pierderea alegerilor. Avertismentul lui Blaga către filiale

25 Ian 2013   •   09:45
PDL caută prin SONDAJ vinovaţii pentru pierderea alegerilor. Avertismentul lui Blaga către filiale

PDL a comandat un sondaj pentru a consulta electoratul cu privire la scorul slab pe care l-a obţinut în alegerile din decembrie. Surse din conducerea partidului au precizat pentru RTV.NET  că Vasile Blaga a comandat o cercetare CSOP în rândul populaţiei pentru a afla care a fost motivul din spatele votului negativ obţinut la parlamentare. Consultarea electoratului ar urma să înceapă săptămâna viitoare, realizându-se în paralel cu evaluarea filialelor.

Sondajul demarat la comanda preşedintelui Vasile Blaga va fi unul reprezentativ la nivel naţional şi avea ca principal scop identificarea vinovaţilor pentru rezultatul dezastruos obţinut de PDL la alegerile parlamentare. Concret, alegătorii vor fi întrebaţi care personaj politic i-a determinat să nu voteze cu candidaţii PDL şi unde a greşit partidul în relaţia cu cetăţenii.

Derularea sondajului care va avea loc în luna februarie a fost dezbătută şi în organizaţiile judeţene cu ocazia evaluării dispusă de conducerea partidului.

Practic, cu câteva săptămâni înainte de Consiliul Naţional de Coordonare (forul care va stabili detaliile congresului), Vasile Blaga le transmite membrilor din filiale că nu este dispus să cedeze frâiele partidului. Căci, în paralel cu sondajul ale cărui rezultate vor fi centralizate cel târziu în luna martie, preşedintele PDL îşi efectuează şi turul de forţă în organizaţiile judeţene.

Citeşte pe RTV.NET ce le-a cerut Vasile Blaga "trădătorilor" din partid.


×
Subiecte în articol: PDL sondaj alegeri blaga