x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PDL i-a făcut plângere penală lui Liviu Dragnea pentru că a cerut... să-i fie comunicată prezenţa la vot

PDL i-a făcut plângere penală lui Liviu Dragnea pentru că a cerut... să-i fie comunicată prezenţa la vot

29 Iul 2012   •   10:52
PDL i-a făcut plângere penală lui Liviu Dragnea pentru că a cerut... să-i fie comunicată prezenţa la vot

Pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost inregistrata o plangere penala facuta de PDL la adresa lui Liviu Dragnea.

"Pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost inregistrata astazi, 29.07.2012, o plangerea formulata de Partidul Democrat Liberal impotriva numitului Dragnea Liviu sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, abuz in serviciu contra intereselor publice, abuz in serviciu in forma calificata precum si pentru savarsirea infractiunii prevazuta de art.52 alin.3 din Legea nr.3/2000, ca urmare a cererii acestuia de a-i fi comunicata prezenta la vot de catre birourilor electorale de pe raza judetului Teleorman. Pe masura derularii cercetarilor vom informa opinia publica" - se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei de catre Ministerul Public.

×