x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Piatra Neamţ / Pinalty promite LCD-uri, plimbări cu telegondola şi intrări la strand gratuite pentru votul la eurparlamentare!

Piatra Neamţ / Pinalty promite LCD-uri, plimbări cu telegondola şi intrări la strand gratuite pentru votul la eurparlamentare!

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Mai 2009   •   00:00
Piatra Neamţ / Pinalty promite LCD-uri, plimbări cu telegondola şi intrări la strand gratuite pentru votul la eurparlamentare!

Toţi românii care votează la alegerile europarlamentare se vor putea plimba gratuit cu telescaunul de pe muntele Cozla, din Piatra Neamţ, promite primarul Gheorghe "Pinalty" Ştefan.



Edilul, care este şi vicepreşedinte PD-L, a precizat că gratuitatea este valabilă de pe data de 7 iunie şi până pe 11 iunie. Cei care vor vota au acces gratuit în ştrandul din Piatra Neamţ.

"Trebuie să ne prezentăm în faţa Uniunii Europene cu un procent onorabil de prezenţă la vot. De aceea suntem interesaţi să iasă la vot cât mai mulţi români, indiferent cu cine vor vota", îşi justifică  Gheorghe Ştefan aceste promisiuni. Primarul din Piatra neamţ marşează inclusiv pe obligativitatea prezenţei la urne. "Ar trebui să fie ca în Grecia, să fie obligaţi oamenii să vină la vot pentru a vedea care este dorinţa reală a poporului", a adăugat Ştefan, citat de Agerpres. Postul de televiziune "UNU TV" Neamţ oferă prin tragere la sorţi 100 de televizoare LCD şi cinci excursii la Bruxelles, pentru toţi cei care vor participa la vot, în judeţul Neamţ.

La Roman, primarul Laurenţiu Leoreanu a decis să ofere o excursie gratis, la mănăstirea Putna, pe 8 iulie, pentru 100 de pensionari care vor merge la vot.

×
Subiecte în articol: politic