x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL-PSD au cristalizat în USL, polul de stânga, PDL-ul a rămas pe dreapta

PNL-PSD au cristalizat în USL, polul de stânga, PDL-ul a rămas pe dreapta

09 Feb 2011   •   00:36

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că cel care a gândit USL are un singur merit,  acela că a împărţit eşicherul politic în stânga şi dreapta, menţionând că PNL-PSD au cristalizat polul de stânga, iar "PDL-ul a rămas pe dreapta".

"Cel care a gândit această Alianţă (Dan Voiculescu, potrivit declaraţiilor şefului statului -n.r.) are un singur merit, a împărţit eşicherul politic în stânga şi dreapta. PNL-PSD reprezintă forţele politice de stânga, ceea ce e foarte bine, s-a cristalizat polul de stânga, PDL-ul a rămas pe dreapta, şi aici discutăm şi de măsurile pe care le-a luat. PDL-ul în guvernare a luat măsuri de dreapta, PNL-ul în guvernare a luat măsuri de stânga", a susţinut Traian Băsescu.

Preşedintele României a precizat că Uniunea Social-Liberală e "o opţiune corectă, politic, chiar dacă e condusă de un cuplu comic".

"Dar din punct de vedere politic este în regulă. În sfârşit s-a creat o situaţie de limpezire a apelor din punct de vedere ideologi, stânga-dreapta", a conchis Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: politica