x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL Vâlcea îşi alege preşedintele

PNL Vâlcea îşi alege preşedintele

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Aug 2009   •   00:00

Membrii Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea a Partidului Naţional Liberal (PNL) îşi aleg astăzi preşedintele. În această zi, preşedintele în exerciţiu al formaţiunii politice, Emilian Frâncu, a lansat şi un proiect electoral, "PNL 30%". Organizaţia Vâlcea este unul dintre cei mai importanţi poli de vot ai PNL.



"Această funcţie este foarte importantă pentru că cel care o va deţine va fi implicit şi candidatul partidului nostru la Primăria municipiul Râmnicu Vâlcea", a declarat senatorul Emilian Frâncu. Cei aproximativ 1.000 de participanţi la conferinţa municipală, potrivit organizatorilor, vor alege unul din cei trei candidaţi înscrişi pentru funcţia de preşedinte al liberalilor din Râmnicu Vâlcea - Ion Nicolae, inginer în vârstă de 50 de ani, actualul preşedinte în funcţie, Bogdan Pistol, în vârstă de 30 de ani, de profesie economist, şi Adrănel Cotescu, de 60 de ani, profesor universitar.

Conferinţa a început prin luările de cuvânt ale parlamentarilor PNL de Vâlcea şi ale candidaţilor înscrişi în cursa pentru şefia partidului pe municipiu, votul urmând să aibă loc duminică după-amiază.

×
Subiecte în articol: politic