x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei - 21 august 2004

POLITIC/Stirile zilei - 21 august 2004

21 Aug 2004   •   00:00

Sfat - "Dancu ar trebui sa ma ajute"

Presedintele PSD, Adrian Nastase, a comentat ieri recentele afirmatii ale ministrului Vasile Dancu, potrivit carora intinerirea partidului este o metoda de a-l mai curata de "disperati, moftangii si frustrati". "Dancu ar trebui sa ma ajute, nu sa-mi complice viata. Sigur, sunt multe lucruri adevarate in ce spune el, dar analizele sociologice simplifica adesea foarte mult realitatile dintr-un partid", a spus Nastase. Dancu considera ca Nastase are dreptul sa-i faca observatii, dar crede ca acesta nu ar fi fost deranjat de declaratia sa daca ar fi vazut contextul in care a fost facuta. El a admis ca "poate" la inceputurile carierei sale politice a fost "un pic cam moftangiu". (Carmen Vintila)

PRM Sibiu - Belascu a fugit cu cheile

Vicepresedintele PRM, senatorul Mihai Lupoi, a declarat, ieri, ca nu a putut intra in sediul filialei locale din Sibiu, dupa ce fostul presedinte al organizatiei locale, senatorul Aron Belascu, a disparut cu cheile de la partid. "Cheile sunt la Belascu, asa ca am pus mana de la mana si am strans bani pentru a organiza conferinta de presa in alta parte", a spus Lupoi. (Carmen Vintila)

PUR - Prima reuniune a alesilor locali

Prima intrunire a Ligii Nationale a Primarilor si Consilierilor PUR va avea loc maine la Palatul Copiilor din Bucuresti. Liga alesilor locali umanisti este condusa de primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si a fost infiintata dupa alegerile locale din aceasta vara. In sedinta de maine participantii vor dezbate viziunea PUR asupra administratiei locale si vor fi informati in legatura cu oportunitatile de accesare a fondurilor europene pentru dezvoltarea localitatilor. De asemenea, va fi aprobat Regulamentul de organizare si functionare a Ligii, precum si Consiliul si Biroul de conducere al acestui for. (Dana Piciu)

Mitrea dixit - Iliescu va conduce PSD

Vicepresedintele PSD Miron Mitrea, ministrul Transporturilor, a declarat ieri, la Focsani, ca Ion Iliescu va fi presedintele PSD dupa ce Adrian Nastase va deveni presedintele Romaniei. Intrebat de corespondentul Mediafax cine va prelua sefia PSD, Miron Mitrea a declarat: "Nu exista decat un singur raspuns, Ion Iliescu va conduce Partidul Social Democrat". (Carmen Vintila)
×
Subiecte în articol: politic