x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC - Stirile zilei

POLITIC - Stirile zilei

05 Mar 2004   •   00:00
PRM nu va mai sustine PNL si PD

PRM nu va semna motiunea inaintata de PNL - PD si "nu va sustine proiecte politice compromise", se arata intr-un comunicat al partidului. "Dupa ce au boicotat motiunea simpla depusa de PRM pe tema adoptiilor internationale, desi se angajasera ca o vor sustine, PD si PNL au compromis, din cauza unor orgolii puerile, si proiectata motiune de cenzura ", sustine PRM. Miercuri, liberalul Eugen Nicolaescu a anuntat ca motiunea de cenzura pe care PNL si PD intentionau sa o depuna impreuna cu PRM se va transforma in motiune simpla, la inceputul saptamanii viitoare, daca cele trei partide nu se vor intelege asupra textului si a procedurii de depunere. (Dana Piciu)

Iliescu: "Nu sunt idealul de presedinte"

Presedintele Ion Iliescu a primit ieri un cadou neobisnuit. Aflat in vizita la Arctic Gaesti, conducerea fabricii i-a daruit presedintelui un frigider cu ocazia zilei sale de nastere. Presedintele a inspectat cu atentie cadoul si dupa ce i-a deschis usile si s-a uitat in toate rafturile a decis sa-l doneze persoanelor cu nevoi speciale de la caminul din Gura Ocnitei. Aparatul este primul iesit din noua linie de productie, inaugurata ieri de presedinte, si a fost legat cu panglica albastra pentru a-i fi daruit acestuia. Iliescu a fost intampinat in Gaesti de localnici care i-au spus ca isi doresc ca viitorul presedinte sa fie la fel de bun ca si el. "E! Poate sa fie mai bun. Nu sunt eu idealul", s-a caracterizat presedintele. (Monica Iordache)

Parlamentarii nu vor avea o cursa charter

Parlamentarii din judetul Mures nu vor mai beneficia de avionul tip charter, cu patru locuri, promis in urma cu o luna de Ministerul Transporturilor, din cauza protestelor parlamentarilor PRM si PNL, care nu au reusit sa identifice criteriile de ocupare a locurilor din avion, intrucat in judetul Mures sunt 13 senatori si deputati, informeaza Rompres. Liderul PRM Mures, deputatul Adrian Moisoiu, a declarat ca i-a trimis o scrisoare ministrului Miron Mitrea. "I-am cerut explicatii si asupra pretului exagerat, prohibitiv, de 3,8 milioane de lei pe cursa, pentru parlamentari", a afirmat Moisoiu. (Gabriela Antoniu)

×
Subiecte în articol: politic