x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Când m-a sunat aseară domnul Antonescu am avut un moment de speranţă. A urmat dezamăgirea

Ponta: Când m-a sunat aseară domnul Antonescu am avut un moment de speranţă. A urmat dezamăgirea

26 Feb 2014   •   22:55
Ponta: Când m-a sunat aseară domnul Antonescu am avut un moment de speranţă. A urmat dezamăgirea
Sursa foto: Ponta: Când m-a sunat aseară domnul Antonescu am avut un moment de speranţă. A urmat dezamăgirea

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat miercuri seară, în emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, că telefonul pe care l-a primit aseară de la preşedintele PNL Crin Antonescu, i-a dat speranţă pentru salvarea USL.

"Eu ieri seara am avut un ultim apel si eram ingrijorat, suparat, apropo de ideea de a salva USL. Domnul Antonescu m-a sunat şi am avut un moment de speranta. Evident ca regret rezultatul, însă îi consider în continuare parteneri pe colegii liberali si inca sper sa continuam imrepuna proiectul pentru care ne-au votat romanii, schimbarea regimului Basescu. Sunt dezamagit, dar in acelasi timp sunt in continuare in partea celor dezamagiti care inca mai cred ca lucrurile se pot indrepta. E o decizie politica pe care o inteleg. M-am intalnit cu ministii liberali demisionari si le-am spus si lor ca inteleg. Eu nu pretind ca detin tot adevarul, nu pot sa spun ca toata vina apartine domnului Antonescu. In mod sigur am gresit si eu. Din pacate, competitia pentru functia de presedinte a fost considerata mai importanta, iar pentru Antonescu e mai simplu sa nu fii la guvernare, sa nu fii criticat, ci sa critici", a declarat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: ponta antonescu speranta dezamagire