x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Băsescu are dreptate, sindicatul crimei organizate e condus de Blejnar

Ponta: Băsescu are dreptate, sindicatul crimei organizate e condus de Blejnar

14 Feb 2011   •   15:36

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că preşedintele Traian Băsescu are dreptate atunci când spune că în cazul corupţiei în vămi se ajunge la şefii de sindicate, el precizând că şeful ANAF, Sorin Blejnar, conduce "sindicatul crimei organizate".

"Domnul Băsescu spune că el nu e vinovat de nimic şi că opoziţia e rea. Spune Justiţiei să se oprească, a şi indicat că se ajunge la şefii de sindicat. Cred că are dreptate: sindicatul crimei organizate e condus de Blejnar. Dacă se ajunge la şeful sindicatului mitei, la Blejnar, e foarte bine", a spus Ponta.

Liderul PSD a întrebat, totodată, de unde ştie preşedintele Traian Băsescu cine e corupt şi cine nu pentru a spune acest lucru în ziare.

"Dar preşedintele ţării ne spune iarăşi în ziare cine e corupt şi cine nu e corupt? De unde ştie? Stă în fiecare week-end şi citeşte dosarele penale?", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-un interviu publicat luni de "România Liberă", referindu-se la scandalul din vămi, că se teme că "regina se află printre liderii sindicali", însă a precizat că probarea acestui lucru depinde de cei care sunt arestaţi, dacă vor recunoaşte.

Şeful statului a susţinut că în cele şase luni de supraveghere de către SRI "nu s-a depistat nicio legătură directă de transfer de şpagă de la punctele de frontieră către vreun om politic".

×
Subiecte în articol: basescu vamesii Victor Ponta