x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Băsescu face declaraţii ori de la cârciumă ori de la supermarket despre lucruri esenţiale

Ponta: Băsescu face declaraţii ori de la cârciumă ori de la supermarket despre lucruri esenţiale

23 Ian 2011   •   11:54

Victor Ponta a criticat modul în care preşedintele Traian Băsescu a făcut declaraţii legate de decizia ICCJ privind recalcularea pensiilor militarilor, spunând că şeful statului face declaraţii despre lucruri esenţiale ori de la cârciumă ori de la supermarket .

Victor Ponta a declarat, într-o conferinţă de presă la Vaslui, că actualul guvern ar trebui să oprească imediat recalcularea pensiilor militarilor astfel încât premierul Emil Boc şi ministrul Gabriel Oprea să nu intre în sfera penalului.
"Este evident că nu există nicio altă soluţie legală decât să se oprescă recalcularea pensiilor. Domnul Boc, domnul Oprea, dar şi ceilalţi funcţionari care vor continua recalcularea comit o faptă penală şi trebuie să răspundă pentru încălcarea acestei hotărâri. Nu sunt vinovaţi doar domnul Oprea şi domnul Boc. Pe cei doi nu i-a votat nimeni să fie ministrul Apărării, respectiv premier. Ei au fost puşi acolo de Traian Băsescu şi sunt susţinuţi de Traian Băsescu. Atenţie: deci să nu batem numai câinele, ci să ne uităm la stăpânul care le dă ordine”, a declarat Victor Ponta.

Liderul social-democrat a criticat şi modul în care preşedintele Traian Băsescu a făcut declaraţii legate de decizia ICCJ privind recalcularea pensiilor militarilor.
"Mi-a fost ruşine că avem un asemenea preşedinte. Băsescu face declaraţii ori de la cârciumă ori de la supermarketuri despre lucruri esenţiale, despre viaţa a sute de mii de oameni. Dacă eşti cu adevărat preşedinte trebuie să ai grijă de unde faci astfel de declaraţii pentru că pensionarii de care guvernul şi-a bătut joc în această perioadă nu cred că sunt fericiţi să-şi vadă preşedintele la cârciumă sau împingând căruciorul la supermarket”, a adăugat Victor Ponta.

Preşedintele PSD,Victor Ponta, este prezent la Vaslui la Liga Aleşilor Locali din PSD.

×
Subiecte în articol: traian basescu Victor Ponta