x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: "Băsescu mă roagă să vină în PSD, Iliescu ar vrea în PNL, iar Vadim în UDMR"

Ponta: "Băsescu mă roagă să vină în PSD, Iliescu ar vrea în PNL, iar Vadim în UDMR"

15 Apr 2010   •   00:00
Ponta: "Băsescu mă roagă să vină în PSD, Iliescu ar vrea în PNL, iar Vadim în UDMR"
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul National

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, răspunzând unui comunicat al parlamentarilor independenţi, care afirmau că acesta şi-ar fi exprimat dorinţa de a li se alătura, că dacă ar fi să se ia după cele afirmate de independenţi, atunci şi Traian Băsescu îl roagă să vină în PSD, iar Ion Iliescu ar vrea să se înscrie în PNL.



Grupul parlamentarilor independenţi afirma, ieri, într-un comunicat, că Victor Ponta şi-ar fi exprimat dorinţa de a face parte din grup, înainte de congresul PSD, "când nu era sigur de rezultat".

"Răspunsul este da, pentru că şi Traian Băsescu mă tot roagă să vină în PSD, Ion Iliescu vrea să se ducă la PNL, iar Corneliu Vadim Tudor vrea să se înscrie în UDMR. Am citit toate aceste lucruri în comunicatul aşa-zişilor independenţi", a răspuns Ponta, citat de Mediafax.

El a afirmat că parlamentarii reuniţi în grupul independenţilor "trebuie să plătească preţul amar al trădării".

"Aşa-zişii independenţi trebuie acum să plătească preţul amar al trădării. Faptul că toată lumea, inclusiv conducerea şi liderii PDL, îi dispreţuieşte, este preţul trădării lor. Problema mea nu este cu ei personal, ci cu faptul alegătorii au votat pentru PSD, nu pentru cei ce îşi spun acum independenţi, iar oamenii se simt în acest moment trădaţi. PSD se va bate în continuare să îi reprezinte pe cei ne votează", a mai spus Ponta.

×
Subiecte în articol: politic