x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Băsescu să ne spună la referendumul din 29 iulie de ce pentru unii a fost criză, iar pentru alţii nu

Ponta: Băsescu să ne spună la referendumul din 29 iulie de ce pentru unii a fost criză, iar pentru alţii nu

09 Iul 2012   •   14:21
Ponta: Băsescu să ne spună la referendumul din 29 iulie de ce pentru unii a fost criză, iar pentru alţii nu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele suspendat Traian Basescu trebuie sa raspunda, la referendumul din 29 iulie, si la intrebarea "De ce pentru unii a fost criza, iar pentru altii nu?", in contextul in care discuta despre banii cheltuiti pe casele de avocatura.

Citeste si Hrebenciuc: Nu Merkel l-a sunat pe Basescu, ci Basescu a sunat-o pe Merkel si s-a "milogit de ea".

"S-a adoptat o noua Ordonanta de urgenta prin care se restrange masiv dreptul ministerelor si al companiilor de a apela la case de avocatura. Nu se va elimina total, pentu ca sunt procese in care e nevoie de asa ceva. Am vrut doar sa stiti pe ce s-au dus banii Guvernului si dupa cum ati constatat nu am scos pe nimeni de pe lista, nu am adaugat pe nimeni", a spus Ponta.

El a precizat ca se vor face sesizari impotriva celor care au incheiat astfel de contracte.

"Daca exista, sigur ca facem sesizari acolo unde exista situatii clare de incalcare a legii, sa putem sa demonstram", a spus Ponta.

El a adaugat ca Traian Basescu trebuie sa le raspunda romanilor si de ce pentru unii a fost criza, iar pentru altii nu.

"Am obligatia sa spunem romanilor pe ce s-au cheltuit banii lor. Traian Basescu, pe 29, trebuie sa raspunda si la aceasta intrebare: Cum se face ca pentru unii a fost criza si pentru altii nu a fost criza?", a spus Ponta. (Mediafax)

×