x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Boc îi recompensează pe UNPR-işti cu funcţii şi fonduri de la buget

Ponta: Boc îi recompensează pe UNPR-işti cu funcţii şi fonduri de la buget

10 Oct 2011   •   10:06

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca nu-l intelege pe premierul Emil Boc, care nu se mai agita pentru propriul partid, PDL, ci pentru UNPR, pe ai carei membri ii recompenseaza cu functii si fonduri de la buget.

"Nici nu-l inteleg de fapt pe Boc. Vad ca nu se mai agita pentru PDL, se agita pentru UNPR, pentru ca probabil asta e dorinta presedintelui Basescu", a spus Ponta, care a relatat cazurile deputatului Tudor Ciuhodaru si al directorului de la complexul Rovinari, despre care a spus ca le va prezenta si FMI.

"Vom prezenta si direct, la intalnirea cu delegatia FMI de la sfarsitul lunii octombrie, atat cazul de la Gorj, de la Rovinari, acolo unde dupa ce au fost dati afara 250 de amarati s-a creat un post de director pentru un sef UNPR care habar nu are cu ce se ocupa complexul Rovinari, dar trebuie data o recompensa pentru tradare. Vom prezenta modul in care s-au inchis zeci de spitale, dar se deschide un nou spital la Iasi printr-o Hotarare de Guvern cel putin ciudata, pentru a fi recompensat domnul Ciuhodaru, care e trecut la putere din banca opozitiei", a mai spus Ponta.

×