x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cercetăm documentele despre Alistar. Dacă sunt elemente neclare, fac altă nominalizare

Ponta: Cercetăm documentele despre Alistar. Dacă sunt elemente neclare, fac altă nominalizare

02 Mai 2012   •   08:32
Ponta: Cercetăm documentele despre Alistar. Dacă sunt elemente neclare, fac altă nominalizare

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca impreuna cu Victor Alistar si cu juristii USL studiaza documentele legate de acesta, precizand ca daca va fi o situatie controversata sau elemente neclare, va face alta nominalizare.

Alistar are interdictie de a ocupa functii publice timp de trei ani, pana in 7 august 2012, ca urmare a actului de constatare a incompatibilitatii sale, ramas definitiv in august 2009, iar alte litigii initiate de ANFP se refera la alte situatii, a precizat, astazi, ANI.

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, a declarat, aseara, pentru Mediafax, ca litigiul institutiei sale cu Victor Alistar este incheiat, directorul executiv al Transparency International Romania aflandu-se sub interdictia de a ocupa o functie publica.

Victor Alistar, propus de premierul desemnat Victor Ponta pentru functia de ministru delegat la primul-ministru pentru strategii guvernamentale, transparenta si relatii cu societatea civila, s-ar putea afla in incompatibilitate dupa ce nu ar fi contestat o decizie a ANI in acest sens care il viza.

×