x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cerem oamenilor să ne dea prin vot posibilitatea de a guverna fără UDMR

Ponta: Cerem oamenilor să ne dea prin vot posibilitatea de a guverna fără UDMR

05 Apr 2012   •   08:30
Ponta: Cerem oamenilor să ne dea prin vot posibilitatea de a guverna fără UDMR

Liderul PSD, Victor Ponta, cere populatiei sa acorde USL, prin vot, posibilitatea de avea o majoritate care sa ii permita sa guverneze fara UDMR.

"Pana la urma, apelul nostru catre cetateni este de a veni la vot si de a ne da o majoritate care sa ne permita sa guverna fara UDMR", a afirmat Ponta.

In legatura cu acuzatiile care i se aduc ministrului Mediului, presedintele PSD a declarat ca probabil acesta este vinovat ca nu a eliberat o anumita autorizatie de mediu, "cea cu aurul".

"Intuiesc ca este vorba despre o rafuiala interna, probabil i s-a aratat pisica sau probabil ca este vinovat ca nu a eliberat o autorizatie de mediu. Stiti care. Cea cu aurul, nu?", a mai spus Ponta.

Referitor la motiunea de cenzura pe care USL o va depune pe 17 aprilie, Victor Ponta a facut un apel la parlamentari "sa nu stea in banci". "Este foarte important ce se va intampla la motiunea de cenzura. Apelul meu pentru parlamentarii Puterii este sa nu stea in banci. Sa n-ai curaj sa te ridici este cea mai mare dovada de lasitate si tradare", a conchis liderul PSD.

×