x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cred că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine

Ponta: Cred că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine

20 Oct 2015   •   18:50
Ponta: Cred că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine
Sursa foto: MECHNO SIMION

Premierul Victor Ponta a afirmat marţi că, în ceea ce îi priveşte pe miniştrii Cabinetului, "nimeni nu e de neînlocuit", în frunte cu el.

"Cred în posibilitatea că nimeni nu e de neînlocuit, în frunte cu mine, dar, mai departe, faci schimbări atunci când ai o soluţie mai bună, nimic altceva. Ceea ce contează e performanţa actului de guvernare", a spus Ponta, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, întrebat dacă el crede în posibilitatea unei remanieri guvernamentale până la sfârşitul anului acesta.

În privinţa miniştrilor care ar putea fi schimbaţi, premierul a spus că prioritară este aprobarea bugetului pe 2016.

"Haideţi să ne facem treaba, să aprobăm bugetul şi oricând e cazul să avem o soluţie mai bună o să vă anunţăm", a explicat el, precizând totodată că deciziile de schimbare a unui ministru se iau prin "consultare permanentă şi evaluare permanentă" cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Victor Ponta a comentat totodată şi varianta potrivit căreia şi-ar putea pierde sprijinul politic şi ar fi înlocuit cu Vasile Dâncu.

"Ăsta e rolul presei, să discute, să analizeze scenarii. (...) Deocamdată îmi fac treaba de prim-ministru, Guvernul la fel şi de principiu o să ne-o facem până la sfârşitul mandatului, în 2016. Alte lucruri, despre partea strict politică, am vorbit la Congres", a afirmat prim-ministrul.

AGerpres

×