x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre vizita lui Iohannis in SUA: Si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor Infloriti!

Ponta, despre vizita lui Iohannis in SUA: Si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor Infloriti!

02 Apr 2016   •   11:28
Ponta, despre vizita lui Iohannis in SUA: Si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor Infloriti!

"Deci, Dl. Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor Infloriti / si nu a avut timp de chestiuni plictisitoare si inutile (cum a facut, de exemplu, presedintele Erdogan care a avut intalniri separate de peste o ora si cu Barack Obama si cu Joe Bidden - ce sa faca Dl. Iohannis la intalniri, are o poza si un "shake hands" cu Obama care i-a si spus ceva politicos, a fost la masa, gata - e suficient)!

M-am linistit , Dl. Iohannis "ne-a scos din izolare", asa cum a promis! Doar ca daca o tine in ritmul asta cu cheltuielile de deplasari externe trecem cu deficitul de 3% din PIB si nu ne mai salveaza nici macar tehnocrata Doamna Dragu!", a scris pe pagina sa de Facebook fostul premier al Romaniei, Vicro Ponta.

×