x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Fac un apel ca în anul electoral 2014 să nu facem promisiuni ca în 2009

Ponta: Fac un apel ca în anul electoral 2014 să nu facem promisiuni ca în 2009

11 Mar 2014   •   15:13
Ponta: Fac un apel ca în anul electoral 2014 să nu facem promisiuni ca în 2009
Sursa foto: Stefan Teodorescu/Intact Images

Premierul Victor Ponta a făcut marţi un apel la politicienii din toate partidele ca în 2014, an în care vor avea loc alegeri europarlamentare şi prezidenţiale, să nu facă promisiuni fără acoperire.

"Fac un apel ca în 2014 să nu facem greşeala pe care am făcut-o cu toţii în 2009, precedentul an electoral pentru alegerile prezidenţiale, să mărim nivelul de aşteptare a populaţiei, să purtăm o adevărată cursă care promite mai mult şi să ne pregătim practic pentru un dezastru aşa cum a fost cel din 2010", a spus Ponta, în şedinţa comună a Parlamentului dedicată angajării răspunderii Guvernului pe programul politic.

Şeful Executivului a afirmat că îşi doreşte ca acest Guvern să rămână în funcţie şi după alegerile prezindenţiale din acest an şi să poată conduce ţara cu responsabilitate.

"Îmi doresc ca acest Guvern să rămână în funcţie şi după alegerile prezidenţiale, ceea ce înseamnă că responsabilitatea guvernării ţării trebuie să fie foarte mare. Greşeala fatală pe care a făcut-o Guvernul în 2009-2010 de a licita, de promite, de a angaja lucruri care după aceea au venit foarte rapid în 2010 la plată, vreau să nu o facem din nou, să învăţăm din ce a fost rău în 2009-2010 şi cu sprijinul Parlamentului României acest Guvern să îndeplinească toate sarcinile pentru care dumneavoastră i-aţi acordat încrederea", a mai spus Ponta.

×