x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Farmecul reaşezării mogulilor din România - "Adevărul" face campania PDL

Ponta: Farmecul reaşezării mogulilor din România - "Adevărul" face campania PDL

09 Mai 2011   •   15:29

Victor Ponta a declarat că ziarul "Adevărul" a preluat campania iniţiată de PDL şi de Sebastian Lăzăroiu, de a diminua imaginea negativă din cadrul Congresului PDL cu presupuse probleme ale USL, apreciind că acest lucru ţine de "farmecul reaşezării mogulilor din România".

Întrebat despre existenţa unor probleme la nivelul organizaţiilor USL din teritoriu, Ponta a spus: "Vreau să vă spun un lucru şi să vi-l mărturisesc: azi de dimineaţă, când m-am întâlnit cu domnul Antonescu, l-am întrebat dacă dânsul are o problemă cu «Adevărul». De ce se răzbună «Adevărul» şi pe mine? Am citit şi eu în ziarul «Adevărul» că avem mari probleme în USL. Am înţeles că, fiind partener, trebuie să-mi iau şi eu porţia de la ziarul «Adevărul»".

Ponta a precizat că a vorbit cu liderii PSD din Iaşi, Vrancea şi Bacău, respectiv Gheorghe Nichita, Marian Oprişan şi Viorel Hrebenciuc, care i-au dat asigurări că nu există probleme la nivelul USL din aceste judeţe.
"Eu cred că există o campanie pornită iniţial de domnul Lăzăroiu şi de PDL de a încerca să mai acopere această săptămână, Congresul PDL, cu presupuse şi inventate probleme la USL. Faptul că taman în «Adevărul» se face campania lui Lăzăroiu şi a PDL ţine de farmecul reaşezării mogulilor din România", a spus Ponta.

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat că nu are nicio legătură cu atacul la adresa lui Ponta din ziarul «Adevărul», care în acest moment este un "ziar pro-guvernamental".
"Resping cu hotărâre faptul că acest atac la adresa domnului Ponta şi al PSD ar avea ceva legătură cu mine. Are legătură cu faptul că «Adevărul» - şi este dreptul oricărui organism de presă - este azi şi de o bună bucată de vreme un ziar pro-guvernamental. Nu e niciun fel de problemă, dar nu am eu nicio vină şi niciun amestec", a subliniat Antonescu.
"Deci, eu sunt victimă colaterală", a replicat Ponta râzând.

×