x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: "Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci că s-a aflat despre ele"

Ponta: "Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci că s-a aflat despre ele"

20 Apr 2010   •   00:00

Mircea Geoană nu este supărat de datoriile pe care partidul le are, ci pe faptul că acest lucru s-a aflat în presă, a declarat astăzi actualul lider PSD, Victor Ponta. El a precizat că nu poate înţelege această percepţie potrivit căreia unul nu a plătit timp de patru ani datoriile, iar altul trebuie să le onoreze în prezent.

"Eu constat cu uimire că domnul Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci este supărat că aţi aflat dumneavostră despre ele. Or eu nu am înţeles. E o problemă aicea de percepţie. Mie mi se pare că nu am de ce să acund ceva atâta timp, cât este normal şi e legal", a declarat Ponta, la Antena 3.

Preşedintele PSD a apreciat că este normal ca fiecare să plătească ceea ce a consumat.

"Nu a înţeles (Mircea Geoană- n.r.). Pentru că în general cheltui, cel puţin aşa fac eu ca om care întotdeauna am avut salariu, nu am avut niciodată afacerea mea, nu-mi plac speculaţiile. Mi-am plătit întotdeauna chiria, lumina, întreţinerea la apartamentul în care stau. Cum adică să nu plătesc nimic că peste patru ani vine altul în apartament şi plăteşte cheltuielile?", a mai spus Ponta.

×
Subiecte în articol: politic