x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Guvernul poate funcţiona acum fără grija unei plângeri penale, a contestaţiei şi a sabotajului

Ponta: Guvernul poate funcţiona acum fără grija unei plângeri penale, a contestaţiei şi a sabotajului

de Mediafax    |    07 Iul 2012   •   06:42
Ponta: Guvernul poate funcţiona acum fără grija unei plângeri penale, a contestaţiei şi a sabotajului

Guvernul poate functiona acum fara blocajele care l-au tinut in loc pana in prezent si fara sa mai aiba tot timpul grija unei plangeri penale, a contestarii tuturor actelor normative adoptate si a sabotajului institutional, a afirmat premierul Victor Ponta.

"Acum vom avea eliminate toate blocajele care ne-au tinut in loc de cand am inceput actul de guvernare si cu atat mai mult trebuie sa dovedim ca putem sa functionam intr-adevar fara sa avem tot timpul grija unei plangeri penale - domnul ministru de Externe -, a contestatiilor tuturor actelor pe care le adoptam si a sabotajului institutional", a spus Ponta ministrilor in sedinta de azi a Guvernului.

El a cerut totodata ministrilor sa nu intre in concediu, atentionand ca vor fi organizate si doua sedinte de guvern pe saptamana, si a solicitat acestora sa se ocupe si de alte probleme importante, precum canicula, fondurile europene, medicamentele, Bacalureatul.

Guvernul se reuneste azi dimineata in sedinta extraordinara, pentru a adopta hotararile de organizare a referendumului de demitere a sefului statului.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta