x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Iliescu şi Năstase au exprimat opinii personale. Dacă e necesar, convoc Comitetul Executiv şi chiar congresul PSD

Ponta: Iliescu şi Năstase au exprimat opinii personale. Dacă e necesar, convoc Comitetul Executiv şi chiar congresul PSD

08 Noi 2011   •   11:55
Ponta: Iliescu şi Năstase au exprimat opinii personale. Dacă e necesar, convoc Comitetul Executiv şi chiar congresul PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru revocarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.

Ponta a afirmat ca decizia luata luni de BPN al PSD si decizia grupului PSD din Senat, de inlocuire a lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in functia de presedinte al Senatului, nu se vor schimba.

"Doresc sa reiterez pozitia PSD fata de evenimentele de luni, pozitie pe care o transmit ca presedinte al PSD: decizia de luni a BPN, luata cu unanimitate de voturi, precum si decizia luata de grupul senatorial nu se vor schimba", a precizat Ponta, potrivit Mediafax.

Presedintele PSD a subliniat ca afirmatiile lui Adrian Nastase si ale lui Ion Iliescu, potrivit carora PSD nu va insista cu revocarea lui Mircea Geoana, sunt opinii personale, iar el, ca presedinte al partidului, va pune in aplicare acele decizii.

"Domnul Ion Iliescu si domnul Adrian Nastase au exprimat pozitii personale, dar eu voi pune in aplicare deciziile luate luni, fara niciun fel de schimbare. Anume, continuarea demersurilor de inlocuire a lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in functia de presedinte al Senatului si sanctionarea domnului Geoana pentru nerespectarea deciziilor luate de forurile statutare ale partidului", a declarat Ponta.

Ponta a precizat ca, daca pozitia majoritatii membrilor BPN fata de aceste decizii se va schimba, este dispus sa convoace Comitetul Executiv si chiar congresul PSD.

"Eu nu ma razgandesc dupa 24 de ore si, desi accept faptul ca alti colegi se pot razgandi, deciziile partidului nu se vor schimba. Sunt dispus ca, in masura in care majoritatea membrilor Biroului Permanent National considera necesara schimbarea deciziilor de luni, sa convoc de urgenta Comitetul Executiv si, daca va fi nevoie, Congresul PSD, pentru a se lua masurile care se impun", a mai spus presedintele PSD.

×