x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Lăzăroiu s-a comportat ca o slugă, a fost dat afară ca o slugă

Ponta: Lăzăroiu s-a comportat ca o slugă, a fost dat afară ca o slugă

29 Apr 2011   •   15:24
Ponta: Lăzăroiu s-a comportat ca o slugă, a fost dat afară ca o slugă
163122-ponta.jpgPreşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat,  la Ploieşti, comentând eliberarea lui Sebastian Lăzăroiu din funcţia de consilier prezidenţial, că acesta "s-a comportat ca o slugă şi a fost dat afară ca o slugă".

"S-a comportat ca o slugă, a fost dat afară ca o slugă, dacă o să-l cheme înapoi o să vină înapoi, sau dacă o să-l trimită să lucreze pentru Elena Albă ca Zăpada, o să lucreze pentru Elena Albă ca Zăpada. Credeţi că o să aibă vreo problemă morală Lăzăroiu? Să fim serioşi", a afirmat Ponta, potrivit agerpres.ro.

Liderul PSD a mai spus că în repetate rânduri a atras atenţia asupra comportamentului mai multor oameni care prin pregătirea lor intelectuală 'ar fi trebui să fie modele pentru români'.

"Au fost şi sunt în acest moment modele de obedienţă şi de ceauşism. Sunt la fel de condamnabili sau mult mai condamnabili decât cei care în vremea lui Ceauşescu îl lăudau pe dictatorul de atunci. Mă refer la Lăzăroiu, Tismăneanu, Patapievici - nu au scuza că nu au o şcoală sau o anumită capacitate intelectuală, dar şi-au vândut până la urmă personalitatea pentru nişte avantaje materiale", a mai spus Ponta. (V.M.)

×