x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Nu există discuţii, la nivel oficial, cu parlamentari ai Puterii pentru a veni în PSD

Ponta: Nu există discuţii, la nivel oficial, cu parlamentari ai Puterii pentru a veni în PSD

14 Iun 2010   •   00:00

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, după BPN, că nu există discuţii, "la nivel oficial", cu parlamentarii Puterii pentru a veni în PSD, el precizând că social-democraţii îi vor considera "parteneri" pe parlamentarii care vor vota moţiunea de cenzură, dar aceasta nu înseamnă intrarea în PSD, scrie Mediafax.

"În funcţie de modul în care fiecare parlamentar se va raporta la oamenii care l-au trimis în Parlament şi care îi plătesc salariul, suntem dispuşi să trecem peste orice orgoliu sau resentiment şi să-i considerăm pe parlamentarii care vor vota moţiunea de cenzură parteneri. Nu înseamnă că trebuie să fie în PSD. Fiecare merge pe drumul lui politic, dar nici nu exclud acest lucru", a spus Ponta.

El a subliniat că nu există discuţii cu parlamentari ai Puterii de a veni în PSD, "la nivel oficial".

Ponta a precizat că gestul anunţat de deputatul PDL Daniel Oajdea, de a vota moţiunea de cenzură, este unul "normal".

"Gestul domnului Oajdea e normal, al unui parlamentar ales uninominal de oameni, nu de Traian Băsescu sau Emil Boc. Cred că şi ceilalţi parlamentari ar trebui să facă la fel", a spus Ponta.

Deputatul PDL Daniel Oajdea a decis că va vota moţiunea de cenzură, după ce majoritatea participanţilor la întâlnirea pe care a organizat-o duminică pentru a stabili modul în care va vota s-au exprimat favorabil, pe durata votului existând discuţii în contradictoriu, iar peste 100 de persoane au părăsit sala.

Preşedintele PSD Iaşi, Gheorghe Nechita, a declarat că nu poate fi vorba de primirea în PSD, cel puţin în organizaţia pe care o conduce, a deputatului Daniel Oajdea. El a susţinut că acesta îşi face imagine prin consultarea electoratului privitor la votul moţiunii de cenzură.

×
Subiecte în articol: politic