x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Nu i-am propus niciodată domnului Iohannis funcţia de ministru de Externe

Ponta: Nu i-am propus niciodată domnului Iohannis funcţia de ministru de Externe

08 Aug 2012   •   09:05
Ponta: Nu i-am propus niciodată domnului Iohannis funcţia de ministru de Externe

Premierul Victor Ponta a infirmat, miercuri, ca i-ar fi propus portofoliul de la Externe primarului Sibiului, Klaus Iohannis.
''Nu i-am propus niciodata domnului Iohannis functia de ministru de Externe. E o minciuna, nu e adevarat. Si daca o aflati de la mine, o sa o aflati si de la domnul Iohannis. (...) Nu am discutat niciodata cu domnul Iohannis sa fie ministru de Externe. Nu si-a dorit asa ceva. Subiectul nu exista'', a declarat, miercuri, la RTV, premierul Victor Ponta.
Presa a relatat in aceste zile ca premierul Victor Ponta i-ar fi propus sa preia functia de ministru al Afacerilor Externe primarului Sibiului, Klaus Iohannis, dar acesta ar fi refuzat.
Premierul Victor Ponta a avut, luni, la Palatul Victoria, o intrevedere cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Potrivit Biroului de presa al Guvernului, in cadrul intalnirii, cei doi au discutat despre proiectele de dezvoltare ale orasului Sibiu, prim-ministrul Victor Ponta asigurandu-l pe edil de intregul sprijin al Guvernului pe care il conduce, pentru realizarea acestora.

Agerpres

×