x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Planul lui Băsescu de distrugere a PSD s-a văzut la Argeş

Ponta: Planul lui Băsescu de distrugere a PSD s-a văzut la Argeş

05 Feb 2011   •   12:43
Ponta: Planul lui Băsescu de distrugere a PSD s-a văzut la Argeş
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul National
150334-.jpgPreşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, la Consiliul Naţional, că după "planul unu" al lui Traian Băsescu de anul trecut, de distrugere a PSD, acum se aplică "planul doi", adică atacul asupra aleşilor locali ai partidului.

"Toate armele pe care le deţine şi în acest moment, propagandistice şi ale statului, au fost folosite împotriva noastră, toţi trădătorii au fost activaţi. Traian Băsescu a vrut să distrugă PSD pentru că lui Traian Băsescu în România îi este cel mai frică de PSD şi ştie că PSD este singura forţă care i s-a opus şi i se va opune tot timpul", a afirmat Ponta, potrivit Mediafax.

Ponta s-a referit şi la dosarele pe care DNA le-a instrumentat de-a lungul timpul împotriva unor lideri marcanţi ai PSD, precum Adrian Năstase şi Miron Mitrea: "De acum înainte PSD îşi va apăra toţi aleşii locali, s-a dus vremea când ne bucuram că mai este unul cu dosar la DNA şi eventual se mai elibera un loc în prezidiu", a continuat el.

Ponta a spus că actuala putere a trecut la aplicarea "planului doi" al lui Băsescu, concretizat prin dosarul DNA deschis împotriva liderului PSD Argeş, Constantin Nicolescu.

După ce i-a transmis salutări lui Nicolescu, aplaudat de întreaga sală, Ponta a încheiat: "De ce recurge PDL şi Traian Băsescu la aceste planuri? Pentru că PDL ştie că nu mai va câştiga niciodată alegerile în mod democratic şi mai are doar trei arme: dosare penale şi ameninţări împotriva colegilor noştri, cumpărarea de voturi cu bani pe care i-au furat în această perioadă şi fraudarea voturilor din diaspora".

×