x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: România poate organiza la referendum un scrutin electoral în condiţii impecabile

Ponta: România poate organiza la referendum un scrutin electoral în condiţii impecabile

de Mediafax    |    12 Iul 2012   •   16:11
Ponta: România poate organiza la referendum un scrutin electoral în condiţii impecabile

Romania are capacitatea de a organiza un scrutin electoral in conditii impecabile, fapt dovedit la alagerile locale din luna iunie, a declarat, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, precizand ca din partea Comisiei Europene nu va exista o monitorizare propriu-zisa asupra referendumului.

"Vom fi deschisi la orice observatori, dar am dovedit pe 10 iunie ca putem organiza un scrutin electoral in conditii impecabile si nimeni nu a avut niciun fel de critica de facut", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat anterior, potrivit cotidianului spaniol El Pais, ca ii va solicita presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, sa trimita la Bucuresti experti care sa analizeze situatia din Romania "direct pe teren", aratandu-se din nou dispus sa rectifice orice masura indicata ca nu ar respecta normele UE.

"Am venit la Bruxelles sa explic tot ceea ce s-a intamplat, dispus sa ascult si sa rectific oriunde este necesar. Ii voi cere lui Barroso sa trimita experti la Bucuresti, care sa analizeze situatia direct pe teren", a spus Ponta, citat de cotidianul spaniol El Pais.

×
Subiecte în articol: ponta alegeri