x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta s-a săturat de "războaie" şi "supărări": "Ajunge. Oamenii aşteaptă de la noi să le spunem că îşi păstrează locurile de muncă"

Ponta s-a săturat de "războaie" şi "supărări": "Ajunge. Oamenii aşteaptă de la noi să le spunem că îşi păstrează locurile de muncă"

25 Iun 2012   •   08:35
Ponta s-a săturat de "războaie" şi "supărări": "Ajunge. Oamenii aşteaptă de la noi să le spunem că îşi păstrează locurile de muncă"

Victor Ponta s-a saturat de "razboaie" si "suparari". Premierul a decis ca in aceasta saptamana preocuparile lui principale sa sa fie cele legate de asteptarile cetatenilor de la Guvern, de problemele economice, crearea de locuri de munca si imbunatatirea ratei de absorbtie a fondurilor europene.

"Ajunge. A fost o saptamana cumplita de razboaie, de suparari. Saptamana aceasta vreau sa ne apucam de ceea ce de fapt asteapta oamenii de la noi. Vreau sa discut cu colegii ce avem de facut in zilele urmatoare din punct de vedere economic. Dupa cum ati vazut, saptamana trecuta, vineri, bordul FMI a aprobat in unanimitate scrisoarea noastra de intentie, deci este un semnal pozitiv de care avem nevoie. Trebuie sa vedem exact la Hidroelectrica - am dat toate mesajele foarte clare ca acolo lucrurile se curata de cele rele si Hidroelectrica va reveni in toamna mult mai bine cotata. Trebuie sa ne tinem de cuvant si trebuie sa mergem cu restructurarea mai departe, la societatile comerciale cu capital de stat, cu management privat, trebuie sa vedem cum facem pana joi sa imbunatatim tot ceea ce tine de absorbtia fondurilor europene. Oamenii asteapta sa le spunem foarte clar ca isi pastreaza locurile de munca, faptul ca vom crea alte locuri de munca si ca in toamna, Romania, spre deosebire de alte tari europene, vedeti ce situatie e in toata Europa, are stabilitate si speranta din punct de vedere economic. Restul, batalii, razboaie, pentru mine chiar trebuie sa fac ceea ce asteapta oamenii de la mine ca prim-ministru", a spus premierul Victor Ponta.


×