x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Senatorul PD-L Mircea Andrei va ajunge la închisoare

Ponta: Senatorul PD-L Mircea Andrei va ajunge la închisoare

11 Mai 2011   •   16:44
Ponta: Senatorul PD-L Mircea Andrei va ajunge la închisoare
Sursa foto: /Jurnalul National

164879-ponta.jpgVictor Ponta a spus miercuri la Pitesti ca senatorul PD-L Mircea Andrei va ajunge la inchisoare, deoarece sunt probe privind activitatea sa de "crima organizata", iar un alt motiv pentru care va avea aceasta soarta este ca va esua in misiunea de a distruge filiala PSDArges.

Ponta a amintit despre intentiile senatorului PD-L de a-si folosi pozitia din Senat pentru a demara afaceri cu niste rusi "controversati". "S-au prezentat documente oficiale de la Senatul Romaniei - le-a prezentat colegul nostru, Titus Corlatean - din care reiese ca dl Mircea Andrei se folosea de calitatea de senator pentru a intra in relatii de afaceri cu niste afaceristi extrem de dubiosi din Rusia. S-au prezentat documente din care reiesea relatia foarte stransa dintre dl Mircea Andrei si Sorin Ovidiu Vintu. Apropos, foarte ciudat, nu? Ca parca Vintu era mogulul acela rau cu care se bateau Basescu si Udrea... ", a acuzat social-democratul. 

Citiţi continuarea declaratiilor, AICI

Ponta: Basescu si Viktor Orban au in comun valorile bolsevismului, fascismului si nazismului

"Exista o strategie comuna a dnului Viktor Orban, primul ministru al Ungariei, si a dnului presedinteTraian Basescu, privind modul in care inclusiv comunitatea maghiara din Romania trebuie divizata (...) Este o strategie imporiva Romaniei si a intereselor Romaniei. Au in comun niste valori bolsevice, sau fasciste sau naziste, tot acolo", a comentat Ponta.
El a sustinut ca atat Traian Basescu, cat si Viktor Orban urmaresc promovarea noului partid al luiLaszlo Tokes, pentru a slabi UDMR in asa fel incat sa nu mai fie reprezentat in Parlament. 

Ponta, despre declaratia lui Igas ca USL se va destrama: Nu va mai luati dupa toti prostii

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a recomandat jurnalistilor care i-au solicitat sa comenteze o declaratie facuta de ministrul de Interne Traian Igas intr-un interviu Ziare.com, sa nu se mai ia dupa "toti prostii". Ponta a fost rugat sa comenteze afirmatia ministrului de Interne ca "USL se va destrama in preajma alegerilor locale din 2012". 

"Cu riscul ca sunt foarte nepoliticos: nu va mai luati dupa toti prostii. De cate ori declara Igas ceva, spune o prostie. Eu ma intreb cum de i-au dat diploma de bacalaureat la 25 de ani, ca putea inca sa mai studieze", a replicat social-democratul

Citeste continuarea articolului, AICI

×