x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta spune că nu va fi niciodată anti PSD

Ponta spune că nu va fi niciodată anti PSD

12 Noi 2019   •   13:08
Ponta spune că nu va fi niciodată anti PSD
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că nu va fi niciodată anti PSD, dar nu va accepta să susţină "gravele greşeli şi derapaje ale unor lideri lipsiţi de educaţie şi viziune", menţionând că este nevoie de o stângă unită şi modernă.

"În România este nevoie de politici de stânga - însă moderne, progresiste, pro dezvoltare, pro educaţie şi pro sănătate! Nu voi fi niciodată anti PSD, dar nu voi accepta să tac şi să susţin gravele greşeli şi derapaje ale unor lideri lipsiţi de educaţie şi viziune, care nu au absolut nimic în comun cu problemele şi aşteptările oamenilor! Din acest motiv am construit Pro România - ca un proiect cu adevărat modern şi orientat spre viitor! Şi sper ca şi PSD să se schimbe în bine şi să îşi găsească lideri total diferiţi de cei actuali - care să reprezinte o alternativă la o putere de dreapta care va proceda exact ca în 2010-2011!", a scris Ponta, pe Facebook.

El a susţinut că în 5 ani foarte mulţi votanţi de centru stânga au fost dezamăgiţi, "aproape jumătate dintre cei care au votat în primul tur în 2014 au mai votat în 2019".

"Obiectivul principal pentru o viitoare stângă unită şi modernă este să înţeleagă de ce i-a pierdut pe aceşti oameni - să îi recâştige printr-o schimbare adevărată (nu de formă) şi să înceapă să vorbească cu noile generaţii care sunt deschise ideilor progresiste şi moderne (dar nu în forma prezentată acum de PSD) - să înţeleagă problema profundă a românilor din Diaspora şi din vestul ţării cu modul în care PSD a fost condus şi a acţionat după 2016! Îmi amintesc că în Decembrie 2009 ne aflam într-o situaţie asemănătoare. Au urmat câţiva ani grei, dar necesari. Şi aşa s-a construit anul 2012!", a adăugat Ponta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta