x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Sunt mulţumit că am făcut o campanie de bun simţ, de normalitate

Ponta: Sunt mulţumit că am făcut o campanie de bun simţ, de normalitate

16 Mai 2019   •   11:48
Ponta: Sunt mulţumit că am făcut o campanie de bun simţ, de normalitate

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, joi, la Târgu-Jiu, că partidul pe care îl conduce a făcut o campanie de bun simţ şi de normalitate, afirmând că formaţiunea politică nu a participat la scandaluri, nu a huiduit şi nici nu a fost huiduită.

El a afirmat că este optimist şi mizează pe un scor de peste 10% la alegerile europarlamentare din 26 mai.

"Mai sunt zece zile şi se termină această campanie, din punctul de vedere al nostru, al Pro România, în primul rând sunt mulţumit că am făcut o campanie de bun simţ, de normalitate, n-am participat nici la scandalurile pe care le-aţi văzut, n-am huiduit pe nimeni, nu ne-a huiduit nimeni, ne-am întâlnit cu oamenii, am vorbit despre echipa noastră de candidaţi şi despre ce ne dorim să facă Corina Creţu, Mihai Tudose, Iurie Leancă în Parlamentul European. Vreau să continuăm campania în acelaşi mod şi, pentru că sunt la Târgu-Jiu, mă ştiţi de atâţia ani că nu îmi place să spun de dinainte de rezultate, dar sunt mult mai optimist, cu siguranţă vom face peste 10% la nivel naţional, la Gorj sper că mai mult, pentru că ne-am atins obiectivele principale, să cunoască oamenii că există Pro România, (...) că nu mai suntem la PSD şi nici nu ne întoarcem la PSD", a precizat Ponta.

Fostul premier a menţionat că Pro România nu a primit bani de la buget pentru campania electorală, afirmând despre sumele primite de PSD şi PNL că sunt "sume nesimţite".

"Vreau să spun tuturor votanţilor social-democraţi: dacă votaţi acum PSD, rămâneţi cu Dragnea, dacă votaţi Pro România, puteţi să scapaţi de Dragnea, ceea ce cred că îşi doresc cam toţi, chiar şi cei de pe aici, foştii mei colegi şi-ar dori acest lucru. (...) Mă întreabă toată lumea dacă Pro România primeşte bani de la buget, nu primim, nu cred că e rău ca ceilalţi să primească, dar cred că este o nesimţire să primească atât de mult cât primesc, aţi văzut, săptămâna aceasta în conturile de la PSD s-au virat 16 milioane de lei (3,5 milioane de euro), la PNL vreun milion şi jumătate de euro, astea-s nişte sume nesimţite, chiar nu ai ce să faci cu banii ăştia, decât eventual să-i furi, că n-ai nevoie într-o campanie normală. Sigur că-ţi trebuie nişte resurse, dar decente şi limitate", a mai spus Ponta. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta