x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Viitorul preşedinte al PSD va fi un preşedinte legitim

Ponta: Viitorul preşedinte al PSD va fi un preşedinte legitim

11 Oct 2015   •   20:23
Ponta: Viitorul preşedinte al PSD va fi un preşedinte legitim
Sursa foto: LIVIU SOVA/AGERPRES FOTO

Premierul Victor Ponta a declarat duminică că este foarte bine pentru PSD că îşi alege preşedintele prin vot universal, subliniind că viitorul lider al partidului va fi unul legitim.

"Cred că este foarte bine ca PSD, pentru prima dată în România, să-şi aleagă preşedintele printr-un vot universal, al membrilor de partid. E o idee pe care împreună cu Liviu Dragnea am pus-o în Statutul partidului, în 2010, şi oricum, oricâte critici ar fi cred că va fi un preşedinte legitim, oricum mult mai legitim decât ... să te ia să te pună domnul Iohannis... pe o domnişoară să o pună şefă la partidul de opoziţie. La PSD nu te pune chiar aşa", a spus Ponta la sediul central al partidului.

El a precizat că este şi va fi totdeauna membru al Partidului Social Democrat, va ajuta partidul şi conducerea acestuia.

"Sper ca prin guvernarea noastră comună foarte bună şi prin munca tuturor celor care au venit la vot, anul viitor şi la locale şi la parlamentare să fim aşa cum se aşteaptă toată lumea. Pe primul loc", a mai spus Ponta.

Întrebat cum va răspunde la două dintre întrebările din chestionarul transmis votanţilor - care este cea mai bună măsură luată de guvernul Ponta şi care este cea care l-a nemulţumit cel mai mult - premierul a susţinut că cea mai bună măsură a fost scăderea TVA la alimente.

"Avem multe măsuri bune, 9% TVA la alimente. Cea mai proastă, faptul că am cedat, am schimbat nişte legi, că altfel în 2012 îl demiteam pe Băsescu şi era bine pentru România. Crin Antonescu era preşedinte şi România arăta altfel, de o sută de ori mai bine decât arată azi", a conchis premierul.  

×