x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta vorbeşte mâine în Parlament. Discursul premierului va începe la ora 10:00

Ponta vorbeşte mâine în Parlament. Discursul premierului va începe la ora 10:00

02 Iul 2012   •   11:16
Ponta vorbeşte mâine în Parlament. Discursul premierului va începe la ora 10:00

Cele doua Camere ale Parlamentului se vor reuni marti, de la ora 10:00, pentru mesajul premierului Victor Ponta cu privire la sesiunea Consiliului European si pentru validarea presedintilor SRTV si SRR. Decizia a fost luata de Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

"Sesiunea extraordinara de plen incepe maine (n.r. marti), la ora 10:00. Are trei puncte pe ordinea de zi - SRR, SRTV si discursul premierului", a precizat Roberta Anastase, dupa sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Roberta Anastase a precizat ca nu s-a discutat despre legea privind votul uninominal in sedinta conducerii Parlamentului si ca deocamdata acest proiect nu exista pe ordinea de zi. De asemenea, presedintele Camerei a afirmat ca exista posibilitatea ca si Camera Deputatilor sa fie convocata luni in sesiune extraordinara.

"Camera Deputatilor are sedinta Biroului sau peste o ora. Se poate (n.r. sa existe plen la Camera Deputatilor). V-am spus de fiecare data ca atunci cand este vorba de legi care tin de interesul national este firesc sa existe absolut toata deschiderea", a conchis presedintele Camerei Deputatilor.

×