x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Poteraş a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Sector 6: Boc ar trebui să plece de la conducerea PDL

Poteraş a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Sector 6: Boc ar trebui să plece de la conducerea PDL

13 Iun 2012   •   10:08
Poteraş a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Sector 6: Boc ar trebui să plece de la conducerea PDL

Cristian Poteras, care a pierdut alegerile pentru Primaria Sector 6, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca isi depune mandatul de presedinte al PDL Sector 6. El a precizat ca se pune la dispozitia colegilor de partid care sa analizeze performanta sa la PDL Sector 6, atat in Colegiul Director, cat si la nivelul filialei.

"Depunerea mandatului vizeaza analizarea muncii politicii in fruntea PDL Sector 6. Sunt mandru de realizarile pe care le-am avut. In acest moment, PDL nu mai reprezinta o alternativa pentru electorat. Poate ca partidul are nevoie de o reimprospatare la centru", a declarat Poteras.

Cristian Poteras a precizat ca, din punctul sau de vedere, Emil Boc ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte al PDL, mentionand ca il felicita pe acesta pentru ca a castigat alegerile la Cluj-Napoca, insa "proiectul politic a esuat" in 10 iunie.

"Il felicit pe Emil Boc pentru victoria de la Cluj, dar proiectul politic a esuat. Depinde de noi sa avem puterea sa reconstruim acest partid", a mai spus Poteras.

Cristian Poteras, edilul Sectorului 6, a pierdut competitia pentru un nou mandat de primar, in fata lui Rares Manescu (USL).

Stire in curs de actualizare

×