x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pregătiri pentru alegerile locale: PSD stabilește candidații și coordonatorul campaniei la nivel naționale

Pregătiri pentru alegerile locale: PSD stabilește candidații și coordonatorul campaniei la nivel naționale

16 Ian 2016   •   10:55
Pregătiri pentru alegerile locale: PSD stabilește candidații și coordonatorul campaniei la nivel naționale

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit, sâmbătă, la Piatra Neamţ, urmând să stabilească listele de candidaţi pentru alegerile locale, după cum a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

El a adăugat că în cadrul şedinţei va fi desemnat coordonatorul naţional al campaniei PSD pentru 2016.

"Am convocat Comitetul Executiv pentru a discuta câteva proiecte pe care trebuie să le urmărim în campania electorală pentru alegerile locale, de asemenea câteva acţiuni de organizare, discutarea listelor de candidaţi pentru fiecare judeţ, în cea mai mare parte. (...) În ceea ce priveşte strategia de campanie, pentru că s-a tot vorbit despre asta, ne cunoaştem de foarte mulţi ani, nu inventează nimeni apa caldă, nu este nevoie de strategii sofisticate de campanie electorală. Să facem ceea ce am făcut tot timpul foarte bine şi anume să discutăm cu oamenii. Este un partid îndreptat către cetăţeni", a afirmat Dragnea.

Preşedintele PSD a precizat că vor fi câteva abordări diferite faţă de campaniile electorale precedente.

"O să avem câteva abordări diferite faţă de campaniile trecute. Vom avea un proiect de deschidere a partidului către cetăţeni, vom invita cetăţeni din fiecare comunitate să participe la alegeri pe listele noastre, cetăţeni care vor să se implice în viaţa comunităţii. De asemenea, vom avea pe listă foarte mulţi tineri, aşa cum am convenit la Congres, 2016 este anul în care pregătim noua generaţie de tineri. De asemenea, vom discuta în amănunt despre legea finanţării partidelor pentru că sunt proceduri foarte bine definite, dar care trebuie înţelese bine. Orice neregulă financiară în finanţarea campaniei electorale poate duce la anularea mandatului de ales", a punctat Liviu Dragnea.

Sursa: AGERPRES 

×
Subiecte în articol: liviu dragnea dragnea alegeri locale